JEHONA DRESHAJ ME PROFESION TË RI

in Show Bizz by

Jehona Dreshaj, bukuroshja që jetonë dhe vepron në Shtete e Bashkuara të Amerikës (SHBA), herë pas here na paraqitet si modele me foto të realizuara mirë dhe me mjaftë delikatesë. Ajo e mbanë të azhuruar profilin e sajë me foto të cilat i realizon gjatë udhtimeve, ndejave me shoqëri ku shfaqë linjat super seksi të saja. Së fundmi ajo u paraqit me një foto, ku kishte veshur një sako të zezë dhe një dekolte mjaft të hapur ku vihej në pahë gjoksi bombastik.

Posti shoqërohet me një koment me mjaft pikëpyetje “Diplomatic Immunity” që në gjuhën Shqipe i bie “Imunitet Diplomatik”

A ja ka filluar Jehona ta ushtroj profesionin e Diplomates, cilin shtet e përfaqëson, apo është vetëm shaka nga ana e sajë, mbetet ta shofim në ditët në vijim.