Shokuese: Genta Ismajli flet pas videos qe i doli duke e bërë me Noizyn, ajo thotë se e bëra me të përshkak se ai gjithmon më ka…

in Show Bizz by

Shokuese: Genta Ismajli flet pas videos qe i doli duke e bërë me Noizyn, ajo thotë se e bëra me të përshkak se ai gjithmon më ka…Dihet qe Genta Ismajli kishte shume lidhje dashurie me shumë reper të tjerë. Duke perfshir këtu Getin, Noyzin e shumë të tjerë. Një kohë të gjatë flitej për një skandal video mes Noizyt dhe Gentës, dhe ajo nuk ka folur ndonjëher në media për këtë temë. Por ajo tani në një intervist ka treguar gjithçka për këtë video, ajo thotë se e bëra me noizyn vetëm për një arsye, sepse ai gjithmon më ka…e pra.